CDR-Forlag

"Naturbogen - hvorfor ser Danmark sådan ud?" Af Mikael Witte

Placering:
"Naturbogen - hvorfor ser Danmark sådan ud?"  Af Mikael Witte

I Danmark synger børn om naturens glade dyr, og vi får glæden bekræftet gennem tv og bøger – og når vi selv kører ud i naturen. Fødevareindustrien kender vores positive opfattelse af naturen og udnytter den. Ordet naturligt er næsten det bedste, man kan bruge, i reklamer. Sådan har det ikke altid været! I mange tusind år måtte mennesker kæmpe med naturen for at overleve.

Danmarks natur er med til at binde os sammen som danskere. Men i dag er naturen anderledes, end den var for bare halvtreds år siden. Vi hører næsten hver hver dag om ozon, drivhuseffekt eller om vejret, der bliver stadig mere ekstremt. Floder oversvømmer byer, der har ligget langs floder i tusind år. Varme og tørke ødelægger landene omkring Middelhavet og i Afrika. Nordpolen smelter, og isbjørne drukner, fordi isflagerne ikke kan bære de store dyr.

Græsrødder protesterer, politikere taler, forskere undersøger. Mange unge er alvorligt optaget af miljøspørgsmål, som kan få endnu større betydning i fremtiden. Diskussionerne om hvorfor Danmark ser ud, som det gør, kan tages med udgangspunkt i denne bog.

Illustreret i farver, 144 sider

Find andre bøger i samme kategori:


Pris: 198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse
Antal: 

Kommentarer

Cookies