CDR-Forlag

"Straffebogen" - når dommen falder - Af Mikael Witte

Placering:
"Straffebogen" - når dommen falder -  Af Mikael Witte

»I landets skolegårde sker der hver dag ting, som voksne ville blive straffet for, hvis det var dem, der havde gjort det. Mange andre forbrydelser – særlig blandt unge – bliver begået, når gerningsmanden er fuld eller har taget stoffer. I nogle tilfælde kan han eller hun bagefter slet ikke forstå, hvordan det kunne ske.

Selv nogle af de mest alvorlige forbrydelser viser sig at være begået af ganske almindelige mennesker, som er kommet i en ekstrem situation.

Det hører med til god opdragelse og uddannelse at lære, hvad der er rigtigt og forkert, og vide, hvordan samfundet reagerer, når nogen har gjort noget, der er så forkert, at det er kriminelt.

Mikael Wittes bog giver et sobert og realistisk billede af, hvordan det danske straffesystem fungerer – på godt og ondt. Bogen giver også et glimrende indblik i konsekvenserne for forbrydernes ofre og for dem, der har begået noget strafbart.

Straffebogen vil være et godt arbejdsgrundlag i folkeskolens undervisning og kan f. eks. anvendes til rollespil. Bogen er således velegnet som forberedelse til skoleklassers besøg i retten.«

Claus Bruun, dommer

Illustreret i farver, 160 sider

Find andre bøger i samme kategori:


Pris: 198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse
Antal: 

Kommentarer

Cookies