CDR-Forlag

"På taget af dommedag" Af Qaali Ibrahim Schmidt Sørensen

Placering:
"På taget af dommedag"  Af Qaali Ibrahim Schmidt Sørensen

»Du ligner en, der kommer fra Siyaad Barres klan,« sagde han og pegede på mig. Så rejste en ung mand sig, og han tog sit gevær frem og stak løbet ind mod min nakke. Han sagde, han ville skyde mig først, fordi jeg var kvinde, og det ville være synd, hvis jeg skulle overvære, hvordan de andre døde. Jeg lukkede øjnene og ventede på, at han skød mig. Han holdt geværet længe mod min nakke, mens han snakkede med de andre om, hvordan de skulle skyde os. Jeg troede, min sidste time var kommet.

Pludselig tog han geværet væk og sagde, at han gerne ville beholde mig for sig selv. Så grinede de alle og fortsatte med at spise deres mad.

En ung kvindes hæsblæsende beretning om flugten fra krigen i Mogadishu i Somalia.

En fortælling om dét, der sker hver eneste dag ude i verden – en fortælling vi her i Danmark oplever i mediernes glimt, og som efterlader os alle i forvirring og sorg over, at det sker gang på gang.

Som et lille lys i mørket kan vi varme os ved, at Qaali Ibrahim Schmidt-Sørensen er sluppet bort fra krigen – og her fortæller os om det liv, der udspiller sig i et af verdens utallige helveder..

176 sider

Find andre bøger i samme kategori:


Pris: 198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse
Antal: 

Kommentarer