"Kan man spise softice med pinde" - Af Malene Fenger-Grøndahl og Annemette Bramsen

Bedømmelse:
Pris: 198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse
Mængde:

Når Anna ligger i sin seng og skal sove, tænker hun på, om månen også lyser i Kina. Anna tænker meget på, hvordan der ser ud i Kina. Anna er nemlig født i Kina.

For præcis syv år siden. Eller rettere: for cirka syv år siden. Der er nemlig ingen, der ved præcis, hvornår Anna er født. Undtagen hendes Kina-mor, måske. Men hende kender Anna ikke. Måske var hun meget fattig. Måske var hun syg. Det var nok derfor, hun afleverede Anna på et børnehjem og gik sin vej.

Finurlig, farverig og filosofisk børnebog om at være adopteret, om hvad en god familie er, og om at spise softice med kinesiske spisepinde.

Historien om Annas syv års fødselsdag er første bind i en serie af bøger, der følger Anna på hendes rejse gennem store spørgsmål, skøre oplevelser og svære beslutninger.

Bogen er blevet til i et samarbejde mellem forfatter Malene Fenger-Grøndahl og tegner Annemette Bramsen.

Begge har arbejdet med børnebøger før, men denne fælles bog er den første, hvor de bruger deres egne erfaringer som (adoptiv) mødre til at fortælle en historie til 5-10-årige børn og deres forældre og bedsteforældre.

Anmeldelser:

»Jeg synes, det er en helt fantastisk børnebog, Malene Fenger-Grøndahl og Annemette Bramsen har skrevet.
afstand 5
De får på ærlig, detaljeret og logisk vis fortalt læseren om det adopterede barns verden, og om de tanker mange adopterede børn gør sig i forhold til forældre, til det at være anderledes, og til det at være både danske og samtidig have et tilhørsforhold til det land, de er født i.
afstand 5
Jeg mener, at børn der er adopterede, forældre der skal adoptere eller har adopteret, og alle andre der har adoption inde på livet, bør læse denne bog, fordi den siger så utroligt meget om at være adopteret, men også fordi det er en rigtig god historie om pigen Anna.«

- uddrag fra anmeldelse på Ericas verden

Læs flere anmeldelser

Billedbog, stort format, 64 sider alle i farver

pdf button  Kig i bogen

Find andre bøger i samme kategori:

Kommentarer