"Mens jeg sover" - Af Anne Lindhard & Ulla Rose Andersen

Bedømmelse:
Pris: 198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse
Mængde:

Mens jeg sover er en samtalebog, som handler om alle de ting, der sker om natten. Når vi som børn lukker øjnene, kan vi tro, at hele verden sover med os, men natten er fyldt med aktivitet.

Gennem kendte situationer fra et barns hverdag, kigger bogen ind i nattens ukendte land og inviterer til en snak om både de nære og de store emner. I kan bladre gennem alle de mange indtryk eller dykke ned i et enkelt billede og se, hvor snakken bærer jer hen.

Indbundet, 90 sider alle i farver

Anmeldelser:

"Hver anden side begynder med Om dagen gør jeg ..., og hver anden med Om natten gør de andre…Dermed tages der hele tiden udgangspunkt i barnets egne, kendte sanseoplevelser, hvorefter der veksles over til ting, som andre foretager sig, men som ligger inden for barnets forestillingsverden:Om dagen kan jeg godt lide at drikke mælk. – Om natten bliver køerne malket.Det giver barnet mulighed for at orientere sig og sætte sin verden i relief til omverdenen. Samtidigt gør bogen det trygt at gå fra det velkendte til det mindre kendte og bidrager desuden også til barnets identitetsskabelse."

Uddrag af anmeldelse fra www.bogvaegten.dkl

Find andre bøger i samme kategori:

Kommentarer