CDR-Forlag

Romaner for unge


Kommentarer (0)
198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Han opdagede, at han blødte. Vindjakken var revet i stykker, og blodet piblede ud – ned over hans bukser, ned på gulvet, ud ad døren, der stod på klem i stilheden. Blod er stille. Ligesom pigen med det røde hår.

Kommentarer (0)
218,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Adil Erdem er fem år i 1969, da hans far, Tefik, rejser fra landsbyen i Anatolien for at søge lykken i Danmark.
Hele sin barndom savner Adil sin far, der kun besøger familien i nogle af sommerferierne.

I Tyrkiet planlægger den unge Adil at følge efter sin far –
så snart faren sender en invitation. Men Tefik er glad for livet i Danmark, og han har ikke travlt med at komme tilbage eller med at få resten af familien til Danmark.

Kommentarer (0)
198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Sommerens festivaler er blevet en survival-test for mange unge – det handler om druk, overlevelse og om at score ...!

Palle Petersens KÆRLIGHED PÅ FESTIVAL er en reality-roman for nørdede fyre (I kan måske lære noget!), plagede piger, festivaler og chokerede forældre med oprørske super-ego-teenagers.

185 sider, indb.

Kommentarer (0)
189,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Gameboy er bidt af computer og PlayStation.Men han opdager,at det er mere spændende at chatte med piger. Efterhånden bliver han ekspert i netdating, og han er den store lover-boy på nettet. Det er bare så svært at score pigerne i virkeligheden …

Jeg har taget et trendcheck på Nettet. Yes! Jeg er super trendy, vildt tjekket og toptunet. Ingen kan modstå mig, sq!

160 sider, indb.

Kommentarer (0)
168,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Midt i en kedelig forstad til Berlin får en flok unge tiden til at gå, som de nu bedst kan med pjækken fra skole, arbejdsløshed og rapserier.
Det, der betyder mest i livet for hovedpersonen Abel, er sammenholdet i gruppen og musikken. Sammen med Simon danner Abel hip-hop-bandet Tame Birds. Navnet stammer fra sangen Tamme fugle synger om frihed. Vilde fugle flyver, som Simon skrev, før han dukkede op i Abels gang.

Men i Zombie-Town, som Abel kalder ghettoen, hvor han og hans mor bor, lyder der helt andre toner. Volden eksploderer i ghettoen: Abels mor bliver overfaldet, hans ven Chuck bliver slået ned af et selvbestaltet borgerværn, og der bliver stukket ild på asylcentret, hvor Simon bor, så han bliver hårdt såret...

142 sider

Kommentarer (0)
168,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Ghettoblaster tager fat på de problemer, der er forbundet med at vokse op i et socialt boligbyggeri, hvor samfundets svage er stuvet sammen.

Ungdomsromanen handler om en dreng, der drømmer om at leve et normalt liv, men det er ligeså meget en rå beretning om vold, kriminalitet, grov mobning og den evige angst for at blive den svage.

142 sider

Kommentarer (0)
188,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

En roman om kærlighed og terror – om angst og død.

"Der er så meget smerte og kraft over fremlæggelsen, at man ikke mindes i årevis at have læst en dansk bog for unge, der er skrevet på så meget kød og blod."
– Det fri Aktuelt.

Til en demonstration kaster 17-årige Sira en sten mod en betjent. Den rammer ham i øjet, og han dør nogle dage efter. Jakob har fotograferet Sira, og billedet kommer i avisen ...

188 sider

Kommentarer (0)
198,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

»Du ligner en, der kommer fra Siyaad Barres klan,« sagde han og pegede på mig. Så rejste en ung mand sig, og han tog sit gevær frem og stak løbet ind mod min nakke. Han sagde, han ville skyde mig først, fordi jeg var kvinde, og det ville være synd, hvis jeg skulle overvære, hvordan de andre døde. Jeg lukkede øjnene og ventede på, at han skød mig. Han holdt geværet længe mod min nakke, mens han snakkede med de andre om, hvordan de skulle skyde os. Jeg troede, min sidste time var kommet.

176 sider

Kommentarer (0)
158,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

I 1.g oplever Mia for første gang et angstanfald. Hun er til fest hos en veninde, og mens hun går rundt og hilser på, sker der noget mærkeligt: hjertet begynder at hamre vildt, og hendes arme og ben ryster. Hun kan ikke styre sine ansigtsmuskler, ansigtet fortrækker sig i mærkelige, skæve grimasser, og hendes kropstemperatur stiger kraftigt...

Kommentarer (0)
158,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Vi havde det rigtig fedt sammen og var meget forelskede. Han kaldte mig sin lille prinsesse, og når vi lå nede i parken og nød solen, lagde vi planer for fremtiden. vi skulle gøre skolen færdig, måske rejse lidt og så giftes. Vores børns navne skulle både kunne udtales på tyrkisk og dansk. Og så ville vi bo et andet sted end i Vollsmose.

Kommentarer (0)
188,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Tina er en helt almindelig, aktiv pige på 16 år, der en dag begynder at få kløende og smertefulde sår og bylder over hele kroppen. Samtidig begynder hun at blive frygtelig træt, og hendes vægt svinger voldsomt.

Lægerne kan ikke finde ud af, hvad hun fejler, og Tina får at vide, at hun bare kan tage sig sammen. Hun bliver sendt hjem fra hospitalet med den besked, at hun er psykisk ude af balance, og at hun skal kontakte en psykolog, når hun kommer hjem.

Der går tre år, inden en læge finder ud af, at det i virkeligheden er kræft, Tina lider af.

144 sider

Kommentarer (0)
Denne vare kan desværre ikke leveres for tiden.
188,00 DKK
Inkl. 25 % moms plus forsendelse

Lejligheden var fyldt med politifolk og falckreddere. De rendte op og ned ad trappen til soveværelset. Det var fredag morgen klokken halv ti. Jeg sad på en stol i køkkenet, havde mine pyjamasbukser og en T-shirt på og et stort håndklæde viklet omkring håndleddet. Jeg var bange og forvirret. Jeg så forfærdelig ud, blod over det hele, på mit tøj, i håret, under neglene og på fødderne. Jeg følte mig så alene og sad bare der og græd.

Louises kæreste har slået en anden ung fyr ihjel.
I bogen fortæller Louise om tiden før – og ikke mindst om tiden efter det tragiske mord.

160 sider

Cookies